Jäljitystiedostojen, vedostiedostojen ja asetustiedostojen sisältö

Huomaa: Vain tietokoneen järjestelmänvalvojalla ja Kaspersky Password Manageria käyttävän tietokonetilin omistajalla on tarvittavat oikeudet tässä osiossa mainittujen tiedostojen käyttöön.

1. Jäljitystiedostot

Jäljitystiedostot sisältävät seuraavat tiedot tapahtumista Kaspersky Password Managerin toiminnan aikana:

Jäljitystiedostot sisältävät vain tarvittavat tiedot sovelluksen vikojen korjaamiseen. Kaspersky käyttää jäljitystiedostoja tutkiakseen tapauksia, joihin liittyy virheitä Kaspersky Password Managerin toiminnassa.

Jäljitystiedostojen luonti on oletuksena poistettu käytöstä. Voit pyytää asiakaspalvelusta tietoa siitä, miten jäljitystiedostojen luonti otetaan käyttöön.

Jäljitystiedostot voidaan lähettää Kasperskylle vain manuaalisesti. Kaspersky Password Manager ei lähetä jäljitystiedostoja Kasperskylle automaattisesti.

Voit valita, miten jäljitystiedostot lähetetään Kasperskylle.

Ennen kuin lähetät jäljitystiedostoja Kasperskylle, tarkista niiden sisältämät tiedot. Alakohdissa 1.1–1.3 kuvataan jäljitystiedostojen nimeäminen sekä niiden sijainti tietokoneellasi.

Tärkeää: Jäljitystiedostot saattavat sisältää henkilökohtaisia tai arkaluonteisia tietoja. Lähettämällä jäljitystiedostot Kasperskylle suostut toimittamaan kaikki jäljitystiedostojen sisältämät tiedot Kasperskylle ja hyväksyt niiden lähettämiseen käytetyn menetelmän.

1. kpm_app_<timestamp>.log -jäljitystiedostot voivat sisältää tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat Kaspersky Password Managerin graafisessa käyttöliittymässä.

kpm_app_<timestamp>.log -jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavia tietoja:

• macOS-käyttöjärjestelmän käyttäjien nimet ja tunnukset
    • Kasperskyn verkkosivustojen URL-osoitteet
    • Kaspersky Password Manager -tiedostojen täydelliset nimet
    • Etäpalvelinyhteyden muodostukseen käytetyt käyttäjänimet ja salasanat
    • Verkkosivustojen käyttöön vaaditut käyttäjänimet ja salasanat, jos käyttäjä on kirjautunut verkkosivustoille, kun jäljitystiedostoja luodaan
    • Käyttäjän asetukset

kpm_app_<timestamp>.log -jäljitystiedostot tallennetaan kansioon ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

kpm_app_<timestamp>.log -jäljitystiedostoja tallennetaan tietokoneeseesi jäljityksen käyttöönotosta alkaen.

2. kpm_agent_<timestamp>.log -jäljitystiedostot voivat sisältää tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat Kaspersky Password Managerin graafisessa käyttöliittymässä.

kpm_agent_<timestamp>.log -jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavia tietoja:

• Kaspersky Password Manager -tiedostojen täydelliset nimet
    • Välityspalvelimen nimi ja IP-osoite
    • Käyttäjän asetukset
    • Tietoa käytetyistä URL-osoitteista
    • Kasperskyn verkkosivustojen URL-osoitteet
    • macOS-käyttöjärjestelmän käyttäjien nimet ja tunnukset
    • Etäpalvelinyhteyden muodostukseen käytetyt käyttäjänimet ja salasanat
    • Verkkosivustojen käyttöön vaaditut käyttäjänimet ja salasanat, jos käyttäjä on kirjautunut verkkosivustoille, kun jäljitystiedostoja luodaan

kpm_agent_<timestamp>.log -jäljitystiedostot tallennetaan kansioon ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

kpm_agent_<timestamp>.log -jäljitystiedostoja tallennetaan tietokoneeseesi jäljityksen käyttöönotosta alkaen.

3. kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log -jäljitystiedostot sisältävät tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat seuraavien prosessien aikana:
    • Sovelluksen määrittäminen
    • Verkkosivustojen avaaminen käyttäjän toimesta
    • Sovelluksen tietokantojen päivittäminen tai sovelluksen automaattinen päivittäminen
    • yhteyden muodostaminen My Kasperskyyn
    • Asetusten vastaanottaminen My Kasperskysta
    • Salasanatietokantojen muuttaminen tai synkronointi

kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log -jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavia tietoja:

• Kaspersky Password Manager -tiedostojen täydelliset nimet
    • Välityspalvelimen nimi ja IP-osoite
    • Tietoa käytetyistä URL-osoitteista
    • Kasperskyn verkkosivustojen URL-osoitteet
    • macOS-käyttöjärjestelmän käyttäjien nimet ja tunnukset
    • Etäpalvelinyhteyden muodostukseen käytetyt käyttäjänimet ja salasanat
    • Verkkosivustojen käyttöön vaaditut käyttäjänimet ja salasanat, jos käyttäjä on kirjautunut verkkosivustoille, kun jäljitystiedostoja luodaan
    • Käyttäjän asetukset

kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log-jäljitystiedostot tallennetaan kansioon ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log-jäljitystiedostoja tallennetaan tietokoneeseesi jäljityksen käyttöönotosta alkaen.

Tärkeää: Estääksesi verkkosivustojen käyttäjänimien ja salasanojen sisällyttämisen jäljitystiedostoihin on suositeltavaa, ettet kirjaudu verkkosivustoille, kun jäljitys on käytössä.

Kaspersky suojaa kaikkea tällä tavoin vastaanotettua tietoa lain ja asianmukaisten Kasperskyn sääntöjen mukaan.

Jäljitystiedostot sisältävät vain tarvittavat tiedot sovelluksen vikojen korjaamiseen. Kaspersky käyttää jäljitystiedostoja tutkiakseen tapauksia, jotka liittyvät Kaspersky Password Managerin toimintaan.

Jäljitystiedostojen luonti on oletuksena poistettu käytöstä.

Jäljitystiedostot voidaan lähettää Kasperskylle vain manuaalisesti. Kaspersky Password Manager ei lähetä niitä automaattisesti.

Voit valita, miten jäljitystiedostot lähetetään Kasperskylle.

Ennen kuin lähetät jäljitystiedostoja Kasperskylle, tarkista niiden sisältämät tiedot.

Lähettämällä jäljitystiedostot Kasperskylle suostut siirtämään kaikki niiden sisältämät tiedot ja hyväksyt niiden lähettämiseen käytetyn menetelmän.

2. Vedostiedostot

Vedostiedostot sisältävät kaiken tiedon sovelluksen prosessien työmuistista vedoksen luontihetkellä. Muistivedokset voivat sisältää luottamuksellisia tietoja.

Vedostiedostot ovat käyttöjärjestelmän luomia, ja ne lähetetään vain suostumuksellasi. Tarkista vedostiedoston sisältö ennen sen lähettämistä.

3. Muut tiedostot

Kaspersky Password Manager luo myös muita asetustiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Nämä tiedostot voivat sisältää ohjelmiston toiminnoissa tarvittavia tietoja: asetuksia, sisäisiä tietokantoja, määritystiedostoja.

Asiakaspalvelun asiantuntija voi pyytää sinua lähettämään muita tiedostoja ohjelmiston virheisiin liittyvien pyyntöjen käsittelyajan nopeuttamiseksi. Käyttäjä lähettää nämä tiedot manuaalisesti asiakaspalvelun asiantuntijan pyynnöstä.

Lähettämällä muut tiedostot asiakaspalveluun suostut antamaan kaikki niiden sisältämät tiedot ja annat suostumuksesi tiedonsiirtomenetelmään. Tarkista tiedostojen sisältö ennen niiden lähettämistä.

Nämä lisätiedostot voivat sisältää seuraavia tietoja: